EN
HSH, s.r.o.

História

V roku 1992 sme začínali s 19 zamestnancami a veľkou víziou - ponúkať tú najkvalitnejšiu hydinu na trhu. Denne sme spracovali 4 tony hydiny. Dnes, po 23 rokoch, máme viac ako 200 zamestnancov a porážame až 60 ton živej váhy každý deň.

pred 23 rokmi, keď sme založili firmu, sme boli jediní na Slovensku, ktorí pri chladení kurčiat nepoužívali technológiu chladenia vodou, ale vtedy revolučnú technológiu chladenia vzduchom.

Technológiu chladenia mäsa vzduchom sme zaviedli ako prví na Slovensku a používame ju dodnes.

Technológiu chladenia mäsa vzduchom sme zaviedli ako prví na Slovensku a používame ju dodnes.

Počas nasledujúcich rokov sme naďalej udržiavali krok s dobou až do roku 2010, kedy sme dobu znovu predbehli – na trh sme uviedli Kura Kráľovské. Boli sme prví, kto garantoval, že kto si kúpi kura od nás, má istotu, že bolo chované bez rastových hormónov a antibiotík, že bolo chované v súlade s welfare štandardami zvýšenej pohody a že je slovenské.