EN
HSH, s.r.o.

Technológie

Na Slovensku sme lídrom v zavádzaní inovácií a modernej ekologickej technológie. Veríme, že objem spracovaného mäsa nie je jediným ukazovateľom nášho úspechu, preto myslíme vždy aj na ekologické a energetické aspekty výroby.

Už v roku 1992, keď sme založili firmu, sme boli jediní na Slovensku, ktorí pri chladení kurčiat nepoužívali technológiu chladenia vodou, ale vtedy revolučnú technológiu chladenia vzduchom. Postupne sme zavádzaním moderných postupov zvýšili kapacitu spracovania zo 4 ton až na 60 ton hydiny denne. Pri spracovaní mäso putuje po 5 km dopravníkových pásoch, kým je nakoniec pripravené na rozvoz.

DSC_5040

Napriek modernej technológii sa nezaobídeme pri spracovaní mäsa bez šikovných rúk našich zamestnancov.

Pri svojej práci využívame najmodernejšie postupy a technológie, ktoré spĺňajú všetky hygienické, veterinárne i exportné kritériá nielen európskeho trhu. Naše výrobky majú vysokú nutričnú hodnotu, sú biologicky plnohodnotné a obsahujú ľahko stráviteľné bielkoviny a minerálne látky. V našom spracovateľskom závode pracuje viac ako 200 zamestnancov.

DSC_5161

Denne pre vás spracujeme, zabalíme a rozvezieme do predajní až 60 ton hydiny.

Pri našej práci neustále myslíme na životné prostredie. Technológie a balenia vyberáme tak, aby mali čo najmenší dopad na prírodu. Povinnosť zabezpečiť zber odpadov z obalov uvedených na trh a ich recykláciu, si spoločnosť HSH ako výrobca výrobkov balených v obaloch, zabezpečuje prostredníctvom oprávnenej organizácie LIMIT RECYCLING SLOVAKIA a.s.